28-01-2019

Logitrans fejrer Erling Pedersens 50 års jubilæum

Erling Pedersen har den 1. februar 2019 været 50 år hos Logitrans i Farup.

Erling har som søn af virksomhedens grundlæggere, Ingrid og Nis A. Pedersen, været med fra virksomhedens første færd. Han er udlært som maskinarbejder hos Logitrans A/S (dengang Nisap Maskinfabrik A/S), og drog herefter til Odense for at blive ingeniør.

Efter endt studium i Odense, vendte Erling hjem til Farup igen og overtog ledelsen af virksomheden efter sin far. Han fortsatte i sin fars ånd med at udvikle og designe unikke produkter, der løser kundernes behov for håndtering af forskelligt gods. Fokus er altid ergonomi og optimale arbejdsbetingelser, når der udvikles produkter, og dette er med til at øge effektivitet og arbejdsglæde hos kunderne!

Erling har stået i spidsen for Logitrans´ spændende udvikling med internationalisering og store udvidelser. Dette kræver fleksibilitet og en stor tilpasningsevne - udfordringer, som Erling altid har set som muligheder! Erling har en unik evne til at forbinde innovation og tradition!

En rundspørge blandt medarbejderne hos Logitrans viser tydeligt, at Erling er meget respekteret og vellidt. Han er jordbunden og meget nærværende – og der er aldrig en opgave, han siger nej tak til!

”Med sine 50 år hos Logitrans kender han hver en afkrog af virksomheden og hver en skrue på produkterne. Han har et unikt kendskab til produkter og kunder - og gennemskuer alle sammenhænge mellem produktudvikling og kundeønsker”

Gitte Kirkegaard, CEO hos Logitrans

Logitrans har alle årene været i en rivende udvikling. Støt og roligt er andelen af eksport vokset, og i dag eksporteres mere end 90% af produktionen til mere end 55 lande i hele verden. I maj 2015 overlod Erling styringen af virksomheden til to af sine tre døtre: CEO Gitte Kirkegaard og COO Dorte Pedersen.

"I 1940 var der to medarbejdere, min far og min mor. Nu er vi 148, fordelt på 86 i Danmark, 55 i Kina, 5 i USA og 2 i Tyskland. Jeg er stolt af det, min far har grundlagt - og jeg er stolt af, hvor virksomheden er i dag!”

siger en glad Erling Pedersen.

Trods Logitrans´ rivende udvikling har Erling i alle årene holdt fast i den virksomhedskultur, som Logitrans har bygget på helt fra starten – en stærk familieånd med flad ledelsesstruktur og hurtig vej til beslutninger. Erlings dør har altid stået åben med en opfordring til dialog! Denne virksomhedskultur køres videre af Gitte og Dorte.


”Vi glæder os meget til at fejre vores fars jubilæum! Vi åbner dørene den 1. februar 2019 allerede kl. 12.30, hvor vi arrangerer rundvisninger på fabrikken, og man kan besøge vores Logitrans-museum. Vi byder officielt velkommen kl. 14 og holder reception i vores kantine, hvor vi serverer lidt godt at spise og drikke. Receptionen slutter kl. 17”

Gitte Kirkegaard

Logitrans fejrer Erling Pedersens jubilæum med reception den 1. februar 2019 fra kl. 14 til 17,
og mulighed for rundvisning på fabrikken og besøg i Logitrans-museet fra kl. 12.30 til 13.30.