06-02-2019

Logitrans fejrer Marianne Kømlers 25 års jubilæum

Regionsdirektør Marianne Kømler har den 7. februar 2019 været ansat 25 år hos Logitrans i Farup.

”Marianne er vores regionsdirektør for det centrale Europa, dvs. blandt andet de tysktalende lande, og selvom der ikke er nogen tvivl om, at Marianne er sydvestjysk af krop og sjæl, så har hun arbejdet så længe med de tysktalende lande, at det tyske ”Ordnung muss sein” er dybt integreret i hende. Intet er overladt til tilfældigheder, når Marianne løser en arbejdsopgave, og alle opgaver løses med meget stor grundighed og akkuratesse. Marianne holder virkeligt meget af at arbejde med vores forhandlere og lægger en ære i, at vores forhandlere får den allerbedste service!”

Gitte Kirkegaard, CEO hos Logitrans.

Marianne er meget vellidt blandt kollegerne! En lille rundspørge bekræfter, at Marianne er kendt for sit venlige væsen og sit altid grundige arbejde for at gøre Logitrans-kunderne glade og tilfredse! Man ser ofte Marianne i produktionen i højt tempo og med spiralblokken under armen – ude for at checke at alt er som det skal være!

”Marianne er et meget positivt og hjælpsomt menneske og ser altid muligheder i stedet for begrænsninger. Hun er en meget fleksibel og engageret Logitrans-medarbejder, og der er ikke tvivl om, at hendes hjerte banker for Logitrans og vores produkter. Efter 25 år hos Logitrans har hun et meget stort produktkendskab og kender de fleste processer og procedurer. Samtidig har hun en finger på pulsen over vores kunders ønsker og behov, så derfor bliver hun meget tit spurgt til råds ved udvikling af nye produkter”

Gitte Kirkegaard

Jubilæet markeres med en reception på virksomheden den 7. februar fra kl. 15 til 18.