04-02-2019

NY rustfri skræve-stabler

Håndterer lukkede paller uden problemer!

Logitrans´ fleksible stabler-program rummer nu også en rustfri stabler med skrævestel. Det vil sige, at lukkede paller, som bruges mange steder i verden, nu også kan håndteres i hygiejnekrævende miljøer. Hygiejnisk, praktisk, korrosionsbestandig og fleksibel er bare nogle af de egenskaber, der med rette kan nævnes i forbindelse med den nye rustfri stabler fra Logitrans.

“”Vi har længe haft en rustfri stabler i programmet. Den er korrosionsbestandig og specielt udviklet til hygiejnekrævende miljøer, hvor det er vigtigt at kunne holde overfladen ren på de overflader, der kan komme i direkte kontakt med de varer, der skal håndteres. Med vores nye rustfri stabler med skrævestel kan også lukkede paller håndteres uden problemer!.


Flere og flere virksomheder har fået øjnene op for betydningen af forbedret ergonomi på arbejdspladsen – og vi er derfor glade for at vi nu kan tilbyde en rustfri stabler med skrævestel til virksomheder i hygiejnekrævende områder”.

Gitte Kirkegaard, CEO hos Logitrans A/S

 

Optimal rengøringsvenlighed og modstandsdygtighed sikres ved syrefast og el-poleret gaffelchassis (AISI 316L). Designet med f.eks. lukkede gafler gør det nemt at rengøre vognen, og risikoen for bakterieangreb minimeres.