Logitrans leverer endnu et flot resultat

Logitrans leverer endnu et flot resultat….

”Det er med meget stor respekt for samtlige medarbejdere og kæmpestor stolthed, at vi igen i år kan præsentere et rigtig flot resultat for Logitrans-koncernen”, siger en glad og stolt Gitte Kirkegaard, CEO hos Logitrans A/S. ”Vi har de seneste to år slået overskudsrekord. Det gør vi dog ikke i år, men det skyldes udelukkende ekstraordinære investeringer i opgradering af vores ERP-system. Holder vi det ude, slår vi endnu engang rekord på bundlinjen, der igen i 2016 ender meget tæt på et tocifret millionbeløb”.

”Omsætningen endte så tæt på budget, som det næsten er muligt, og med en vækst i forhold til 2015 på 10%. Det viser, at det er vigtigt at have et fælles mål at sigte efter. Den største vækst i procent er kommet fra det franske marked, men det tyske marked er fortsat klart det største af vores eksportmarkeder. Generelt har 9 ud af vores 10 fokusmarkeder bidraget til vækst på både top og bund”, fortsætter Gitte Kirkegaard Berg.

Det flotte resultat bringer naturligvis glæde hos både ejere og medarbejdere, og en øget bundlinje danner grobund for en endnu hurtigere og bedre udvikling af virksomheden. Og netop udviklingen af virksomheden har både Gitte og hendes søster Dorte fokus på. Logitrans-koncernen består af hovedkontoret i Ribe, en produktionsvirksomhed i Kina samt et salgskontor i Chicago. Alle tre enheder har bidraget positivt til årets resultat. Logitrans´ forventninger til 2017 er fortsat en stigning i omsætningen på 10% i forhold til 2016.

”Vi forsøger altid at kigge os omkring og orientere os om, hvad der rører sig og hvordan vi hele tiden kan være den leverandør, vores forhandler foretrækker. Det skal være nemt at sælge vores produkter, og det har vi hele tiden fokus på. Samtidig skal vi være de førerende inden for vores branche, når det gælder produktudvikling. Her kan vi som en forholdsvis lille spiller på markedet gøre en stor forskel for vores kunder”, afslutter Gitte Kirkegaard.

Virksomheden beskæftiger 75 medarbejdere i Danmark, en i Tyskland, en i Frankrig, 55 på fabrikken i Kina og 5 i USA. Halvdelen af omsætningen produceres i Danmark. Især rustfri produkter, kundetilpassede produkter og små seriestørrelser laves i Danmark. Større serier og mindre komplekse produkter produceres på fabrikken i Kina.

Logitrans leverer endnu et flot resultat